PRODUSE SI POLITICA DE PRETURI

CATEGORII DE PRODUSE

NEWSLETTER

Vezi detalii despre produse noi si oferte speciale, prin abonare la canalul de stiri al companiei noastre.

Preturile prezentate pe site nu includ TVA (19%), si nici costurile de livrare. In sectiunea “Cosul de cumparaturi” vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii (costuri de transport si TVA incluse).

Preturile sunt valabile pentru clienti finali. In cazul in care sunteti revanzatori (agentie de publicitate) va rugam sa ne contactati la adresa de office@giftcenter.ro pentru a beneficia de preturi speciale.

KONTUR MEDIA S.R.L. se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.giftcenter.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi, nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat la zi sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati pe adresa: office@giftcenter.ro.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. KONTUR MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe www.giftcenter.ro, acestea fiind responsabilitatea producatorilor de marci care le-au furnizat. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. In acelasi timp, KONTUR MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

MODALITATEA DE PLATA

Conditii de Plata in functie de valoarea comenzii

  • Pentru comenzi pana la 500 Lei + TVA plata se va face integral in avans.
  • Pentru comenzi intre 450 si 5000 Lei + TVA se plateste min. 50% avans, restul la livrare (fie ramburs, fie prin confirmarea platii inaintea plecarii coletului)
  • Pentru comenzi peste 5000 Lei + TVA se plateste minimum 30% avans, restul la livrare (fie ramburs, fie prin confirmarea platii inaintea plecarii coletului)
  • Conditii speciale de plata in baza unui contract valabil pentru comenzi regulate pe parcursul unui an
  • 100% avans pentru produse personalizate

CANTITATE MINIMA DE PRODUSE COMANDATE

Conform politicii comerciale a KONTUR MEDIA S.R.L., din motive de rentabilitate economica, nu vor fi acceptate decat acele comenzi care au ca obiect cumpararea unei cantitati minime de produse (calculate in functie de tipul de produse solicitate si de valoarea respectivelor produse).

Cantitatile minime sunt afisate de regula in pagina de produs si difera de la un produs la altul. Sunt acceptate comenzi doar de la persoane juridice si persoane fizice autorizate.

Pentru produsele aflate in stocul intern se accepta comenzi mai mici decat cantitatea minima ce apare pe site de aceea va rugam sa ne contactati.